logo
 

Raikkonen: “Hopelijk gaan jullie nu wat minder vragen stellen”

14 september 2013 — Ferrari kondigde woensdag aan dat Kimi Raikkonen vanaf komend seizoen voor de Italiaanse renstal zal rijden. De Fin hoopt dat de pers hem nu wat minder lastige vragen zal stellen ...

image
En zo kennen we de Fin. Van Kimi Raikkonen is immers geweten dat hij absoluut niet graag met de pers praat. De voorbije weken waren dan ook een hel voor de Fin. Tijdens ieder mediamoment, iedere persconferentie, ... kreeg Raikkonen telkens dezelfde vragen over zijn toekomst in de Formule 1 en voor welk team hij in 2014 zou gaan rijden.

Raikkonen hoopt nu dan ook dat na de bekendmaking van zijn overstap er terug iets meer rust zal zijn en dat er wat minder lastige vragen van de pers zullen volgen.

“Hopelijk betekent het dat ik niet meer constant de vraag zal krijgen waar ik volgend jaar zal rijden, maar misschien komen er nu zelfs nog meer vragen,” aldus de Fin. “Voor mijn resterende races tijdens de rest van het seizoen maakt het geen verschil. Ik zal tijdens alle races mijn uiterste best blijven doen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.”

Ondertussen blijft het wachten op een aankondiging van Lotus waarin we te weten komen hoe het rijdersduo in 2014 eruit zal zien. Algemeen wordt aangenomen dat Romain Grosjean ook in 2014 voor Lotus zal rijden. De Fransman dankt zijn racezitje vooral aan de steun van energiereus Total.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Kimi RaikkonenFerrariLotus

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België