Raikkonen over snelste tijd Mercedes: “Goed voor hen”

01 maart 2016 — Kimi Raikkonen hecht weinig belang aan de snelste rondetijd die Nico Rosberg en Mercedes vandaag wisten te rijden.


Ferrari reed vorige week tijdens de eerste wintertest drie keer de snelste tijd. Mercedes kwam geen enkele keer in de buurt, waardoor er meteen al gespeculeerd werd. Vandaag waren Nico Rosberg en Mercedes echter bovenaan terug te vinden. Tijd dus om te gaan speculeren over hoe Ferrari zich verhoudt tegenover Mercedes, al heeft dat volgens Kimi Raikkonen helemaal geen zin.

“Het is zinloos om te beginnen gissen. Je kan dat beginnen doen, en de anderen kunnen dat ook beginnen doen, maar ik zie het nut er niet van in,” zei Raikkonen na afloop van de testdag vandaag. “Ik heb geen idee wat Mercedes aan het doen is en zij weten ook niet wat wij aan het doen zijn. Je kan naar de rondetijden kijken, is het close of is het dat niet? De ene doet wat anders dan de andere.”

“Zoals ik reeds zei, ik heb een goed gevoel. We hebben zeker en vast mooie progressie geboekt tijdens de winter, maar is het voldoende? Wie weet dat? Ik denk dat we ons min of meer zullen bevinden waar we ons willen bevinden, maar we zullen zien waar we staan,” besluit de Fin.

-CYBER MONDAY: Profiteer nog snel van grote kortingen!!!

 Sint 2020 Sint 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België