Ralf Schumacher sluit terugkeer naar de Formule 1 uit

28 april 2012 — Michael Schumacher keerde zo'n dikke twee jaar geleden terug naar de Formule 1. Broertje Ralf Schumacher sluit een gelijkaardige comeback echter uit ...

image

Ralf Schumacher is reeds enkele jaren actief in de DTM. 2012 zal het vijfde seizoen zijn waarin Ralf samen met Mercedes deelneemt aan de DTM. De jongere broer beleeft heel wat plezier aan de DTM en een terugkeer naar de Formule 1 wordt nu formeel uitgesloten, al dacht de Duitser daar in het verleden wel meermaals over na.

“Dat hoofdstuk is voorbij,” zei Ralf Schumacher tegenover derwesten.de “De Formule 1 is opwindend en mooi. Het is echter ook een erg complexe omgeving. Neem nu bijvoorbeeld de media. Iedereen wil zijn of haar verhaal en liefst nog amper vijf minuten voor het begin van een race. In de DTM is alles veel rustiger en blijft men meer met de beide voeten op de grond. We reizen niet gans de wereld rond en alles is familialer. Daar hou ik van.”

Uiteraard heeft Ralf heel wat plezier beleefd aan de Formule 1. Hij maakte echter de overstap naar de DTM en dat was in het begin niet eenvoudig. Iets wat ook andere voormalig F1-piloten reeds eerder lieten uitschijnen.

“De Formule 1 geeft echter het ultieme rijplezier,” liet Ralf Schumacher wel nog verstaan.

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België