“Recente vooruitgang Ferrari is veelbelovend voor 2021”

24 november 2020 — Ferrari-teambaas Mattia Binotto is zeer blij met de progressie die zijn team de voorbije races heeft geboekt. Volgens Binotto is die progressie niet alleen belangrijk voor dit seizoen maar ook voor volgend seizoen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari)

Tijdens de GP van Turkije behaalde Ferrari de derde en vierde plaats, waarmee het meteen de race was waarin Ferrari dit seizoen het meeste aantal punten scoorde. Het toont andermaal de progressie die Ferrari de voorbije races heeft geboekt.

“Het is overduidelijk zeer belangrijk dat Ferrari het momenteel goed doet,” aldus Binotto in de aanloop naar de GP van Bahrein. “We weten dat we de wagen verbeterd hebben. Als je naar de voorbije races kijkt dan zie je dat we onze positie in de race verbeterd hebben.”

“Ik denk dat de wagen consistenter is geworden en de wagen is ook iets sneller geworden. Het is dan ook geweldig om die resultaten te behalen, het is geweldig voor volgend jaar. Het is goed om vooruit te kunnen blikken maar het is ook goed voor de komende races.”

Ferrari staat momenteel zesde in het kampioenschap maar door het sterke resultaat in Turkije knokt de Scuderia zich in de strijd om de vierde en vijfde plaats.

“Wat de positie in het constructeurskampioenschap betreft, het kampioenschap zit er nog niet op, dus dat is bemoedigend,” aldus Binotto.

“Onze medewerkers in de fabriek werken erg hard om de zwakke punten van de wagen te begrijpen en ze aan te pakken. Zeker wat onze voorbereiding voor volgend seizoen betreft zijn deze resultaten erg bemoedigend.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België