“Red Bull en Verstappen strijden in 2019 om de titel”

23 oktober 2018 — Max Verstappen reed zondag opnieuw een erg indrukwekkende race. Van op de achttiende plaats reed de Nederlander richting het podium en dat doet Dr. Helmut Marko overduidelijk dromen en geloven in meer voor volgend jaar.

Dit bericht bekijken op Instagram

From P18 to P2 ߏư߇ڰ߇¸ There’s no Verstopping him now @cota_official ߘ‰ #USGP #ߓ¸: @vladimirrys #ߑ #redbullracing #redbull #F1 #MaxVerstappen #Austin #Texas #COTA

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op

Volgens Dr. Helmut Marko zal de overstap van de Renault-krachtbron naar de Honda-motor er immers voor zorgen dat Red Bull volgend jaar meteen voor de titel zal kunnen strijden. Bovendien liet Marko duidelijk verstaan dat hij niet echt verrast wordt door de schitterende prestaties van Verstappen.

“Max verrast ons nooit met hoe goed hij is,” aldus een Dr. Helmut Marko na afloop van de GP van de USA, om daar vervolgens vol zelfvertrouwen een ‘stoute’ voorspelling aan toe te voegen.

“We beschikken volgend jaar over de Honda-motor en dat project is veelbelovend. Ik denk dat we volgend jaar voor de titel kunnen strijden.”

Aan zelfvertrouwen ontbreekt het Red Bull met het oog op volgend seizoen alvast niet, nu nog afwachten of het haar voorspellingen ook daadwerkelijk kan waarmaken. Ook de voorbije seizoenen liet Marko regelmatig optekenen dat er om de titel zou gestreden worden.

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België