Red Bull F1-team heeft ook dit jaar een geniale kerstkaart

23 december 2017 — Naar jaarlijkse traditie heeft het Red Bull F1 team deze week een kerstkaart de wereld ingestuurd en ook deze keer bevat de kerstkaart de nodige portie humor en spot.


Dit jaar zien we op de kerstkaart beide Red Bull-piloten Max Verstappen en Daniel Ricciardo die op een circuit rijden en waarbij de spot gedreven wordt met de zogenaamde ‘track limits’.

Daarover was het voorbije seizoen veel te doen, vooral tijdens de GP van de Verenigde Staten. Tijdens de laatste ronde haalde Max Verstappen toen Ferrari-piloot Kimi Raikkonen in. De Nederlander deed dat echter door naast de baan te rijden.

Verstappen werd oorspronkelijk als derde geklasseerd maar in de wachtruimte voorafgaand aan de podiumceremonie kreeg hij te horen dat hij een tijdstraf kreeg omdat hij tijdens het inhalen van Raikkonen de ‘track limits’ niet had gerespecteerd. Verstappen verloor daardoor zijn podiumplaats aan Kimi Raikkonen.

Met de grappige kerstkaart wil Red Bull de discussie over de ‘track limits’ voor eens en voor altijd beëindigen, al vermoeden wij vooral dat er ook in 2018 druk over gediscussieerd zal worden.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Red Bull

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België