logo
 

Red Bull: “Ferrari en Lotus zien er zeer snel uit”

19 april 2013 — Na afloop van de eerste twee oefensessies kunnen de teams aan de analyse beginnen van de eigen data, maar ook vooral het inschatten van de concurrentie.

image
En ook bij Red Bull zijn ze daar duidelijk mee bezig. Mark Webber en Sebastian Vettel eindigden de tweede oefensessies wel dan op plaatsen twee en drie, toch is de renstal op haar hoede. Bij Red Bull vrezen ze immers vooral dat Lotus en Ferrari erg competitief voor de dag zullen komen tijdens de rest van het weekend.

“Alles zit redelijk dicht op elkaar,” zei Vettel na afloop van de oefensessies op vrijdag. “Als we naar de concurrentie kijken dan zien we dat vooral Lotus en Ferrari heel sterk zijn. Ik denk ook dat de verschillen tijdens de kwalificatie opnieuw zeer klein zullen zijn.”

Vettel liet ook nog weten dat hij nog niet tevreden is over zijn kortere runs, de langere runs zouden dan weer veel beter zijn geweest. Ook teamgenoot Mark Webber hoopt om morgen nog wat progressie te kunnen boeken. Maar Webber denkt net als zijn Duitse teamgenoot dat Ferrari en Lotus de belangrijkste concurrenten voor de overwinning zullen worden.

“Het ziet er naar uit dat Lotus en Ferrari erg sterk zijn. Ook Mercedes lijkt niet veraf,” besluit de Australiër.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België