“Red Bull kan races winnen in 2016”

03 maart 2016 — Daniel Ricciardo is er van overtuigd dat Red Bull komend seizoen kans maakt op overwinningen.


Tijdens het seizoen 2014 wist Daniel Ricciardo als enige rijder naast de Mercedes-piloten drie races te winnen. In 2015 moest hij die rol aan Sebastian Vettel in de Ferrari laten, maar komend seizoen hoopt de Australiër opnieuw te kunnen zegevieren.

“Ja,” antwoord Daniel Ricciardo op de vraag of Red Bull komend seizoen races kan winnen. “Het is een moeilijke vraag, aangezien je nog steeds niet weet waar iedereen zich bevindt dit jaar. Mercedes is nog steeds top maar ik weet helemaal niet of ze een halve seconde of twee seconden voorsprong hebben.”

“Ik heb hetzelfde gevoel als vorig jaar. Er zullen zich zeker en vast enkele mogelijkheden aandienen, zoals bijvoorbeeld op stratencircuits of regenraces. In die twee scenario’s kunnen we bovenaan het podium staan.”

Volgens de Australiër is het enige dat zeker is, dat Mercedes en Ferrari zich vooraan bevinden.

“Mercedes en Ferrari vormen de top-2. Het ziet er close uit tussen hen. Williams en wij bevinden zich daarachter en vervolgens de anderen. Maar wie weet waar Toro Rosso en al de andere teams zich bevinden, het kan erg close worden achter Mercedes en Ferrari,” besluit Ricciardo.

Profiteer van grote kortingen tijdens Black Friday !!!

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België