logo
 

Red Bull laat zich verschalken door Hulkenberg

06 november 2010 — We hebben slechts voor de vierde maal dit seizoen geen Red Bull op de pole-positie. Toch zijn de Red Bull rijders erg tevreden met hun startposities en staken hun lof voor de prestatie van Hulkenberg niet onder stoelen of banken. In verraderlijke omstandigheden bleven ze voor al hun naaste concurrenten.

.Na afloop van de kwalificatie feliciteerden zowel Sebastian Vettel als Mark Webber de Williams-coureur met zijn prestatie. “Eerst dacht ik dat hij me met een tiende had verslagen”, aldus Vettel. “Maar daarna zag ik er dat voor de komma ook nog een ander cijfer stond. Erg knap van hem.”

Vettel is echter zeer tevreden met de tweede plaats. “Het had veel slechter kunnen aflopen. De omstandigheden waren zeer verraderlijk. Vooral de laatste sector was nog erg glad.”

Ook Webber sprak over lastige condities. “Maar ik heb ervan genoten”, zegt de Australiër. “Het was een uitdagende sessie, waarin het makkelijk was om een fout te maken. Het viel niet om een vlekkeloze ronde te rijden. Ik ben blij dat we van voren staan en geen stress in de cockpit hadden.

Het is nu maar de vraag of Red Bull zijn rijders zal laten strijden, of dat ze beslist hebben om toch maar op veilig te spelen. Ze hebben in ieder geval een factor extra om rekening te houden: the Hulk. Ze zullen bij Red Bull wel groen lachen nu…

image

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België