logo
 

“Red Bull moet rustig blijven en geen vleugels krijgen”

26 februari 2019 — Voor Red Bull was het vandaag opnieuw een zeer bemoedigende testdag. Gasly reed maar liefst 136 ronden en de tweede snelste tijd, op slechts enkele duizendsten van Lando Norris die in de McLaren de snelste tijd reed.

Dit bericht bekijken op Instagram

Bringing the Bull home for the day ߑŠ @pierregasly and the #RB15 cover 136 laps with a best time of 1:17.715 ߒª #F1Testing #ߓ¸ : @gettyimages #RedBullRacing #RedBull #AstonMartin #F1 #PierreGasly #givesyouwings #ߑ

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op

Het was de zoveelste positieve testdag voor Red Bull Racing en dat doet uiteraard dromen van een goede start van het nieuwe F1-seizoen. Pierre Gasly waarschuwt echter dat Red Bull op haar hoede moet blijven en dus met beide voeten op de grond moet blijven. Red Bull mag met andere woorden nog geen vleugels krijgen.

“We proberen ons op onszelf te focussen en ons programma af te werken. Tot dusver ging het goed,” aldus Gasly na afloop van de test vandaag. “We slaagden erin om alles te doen wat gepland stond, we reden heel wat ronden, wat goed is voor de motor en de wagen.”

Volgens Gasly blijft het echter moeilijk om in te schatten wat de onderlinge krachtsverhoudingen zijn, bovendien moet Red Bull haar RB15 nog meer tot het uiterste pushen.

“We weten dat we heel wat potentieel hebben maar we weten niet wat de anderen momenteel aan het doen zijn.”

“We proberen ons te verbeteren waar we denken problemen te ondervinden. Ik denk dat we ruwweg een idee hebben. We moeten met de voeten op de grond blijven en ons werk doen. Het zal allemaal erg dicht bij elkaar zitten.”

“Iedere dag proberen we iets meer te pushen maar we zijn nog niet voluit gegaan,” besloot Gasly.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België