Red Bull neemt het F1-circus op de korrel met haar kerstkaart

26 december 2020 — Red Bull Racing deelde op de sociale media een kerstkaart waarop ze het jaar 2020 samenvat in een ‘nice list’ en een ‘naughty list.’ Niemand ontsnapt aan de lijstjes, zelfs het eigen personeel niet.

Op de kerstkaart die Red Bull deelde op de sociale media is een kerstman te zien, met obligatoir mondkapje, die een ‘nice list’ en een ‘naughty list’ bekijkt.

We beginnen met de ‘nice list’ waar bovenaan de overwinning staat van Max Verstappen tijdens de GP die de zeventigste verjaardag van de F1 vierde.

Voor de rest vinden we er ook het eerste podium van Albon terug, de zevende wereldtitel van Hamilton en de eerste overwinning van Pierre Gasly terug. Ook het medisch personeel dat Grosjean hielp ontsnappen uit zijn brandende bolide wordt niet vergeten, net zoals de jongens die in de fabriek werken en bijgedragen hebben aan de successen van Red Bull in 2020.

Er zijn een aantal mensen die in beide lijsten terug te vinden zijn, zoals bijvoorbeeld Max Verstappen omwille van zijn taalgebruik en Lewis Hamilton omdat hij Alex Albon van de baan tikte in Oostenrijk. Bovenaan de ‘naughty list’ staan ‘Tracing Point’ en Toto Wolff, het feit dat de Racing Point RP20 enorm veel lijkt op de Mercedes van 2019 zijn ze in Milton Keynes blijkbaar nog niet vergeten.

Ferrari heeft ook de twijfelachtige eer van de ‘naughty list’ te halen vanwege de manier waarop ze Vettel hebben behandeld in 2020 en last but nog least: het jaar 2020 zelf krijgt ook nog een veeg uit de pan.

Geschreven door Tom Schots

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België