logo
 

Red Bull niet echt ontevreden na kwalificatie

12 september 2010 — De Red Bull rijders hebben in Monza hun "slechtste" kwalificatieuitslag van dit jaar behaald. Webber plaatste zich nog in het zog van de snelste 3, ondanks dat hij niet veel tijd had in de vrije trainingen om de juiste afstelling te vinden. Vettel moest verbazingwekkend genoeg tevreden zijn met een magere 6de plaats.

Met Webber op plaats vier en Vettel op zes kunnen ze bij Red Bull nu niet staan juichen. Toch hadden ze dit enigszins verwacht. Red Bull liet al lang weten dat dit circuit hun auto niet echt zou liggen.

Mark Webber liet na de kwalificatie weten dat hij best tevreden was met dit resultaat. Zowel in de eerste als de derde vrije training begaf de wagen van de Australiër het. Hierdoor kon Webber zeer weinig informatie vergaren, wat uiteraard niet hielp bij het kiezen van de juiste afstelling.

Het feit dat hij vlak voor Lewis Hamilton kan starten maakt veel goed. Mark Webber heeft immers drie punten achterstand op huidig WK-Leider Hamilton.


Sebastian Vettel was minder tevreden over zijn kwalificatie. “Ik ben eigenlijk teleurgesteld.” liet de jonge Duitser na afloop weten. “We waren gisteren zeer snel en vanmorgen hadden we ook niet te klagen. Maar deze namiddag was de snelheid verdwenen. We waren vandaag trager dan gisteren wanneer we meer brandstof aan boord hadden. “

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België