logo
 

Red Bull toonde niet hun ware gezicht

15 maart 2013 — De concurrentie van Red Bull Racing was er tijdens de wintertests al zeker van dat de Oostenrijkers een spelletje speelden en zien dat nu bevestigd. image

Het was voor niemand een verrassing dat Red Bull sterk uit de hoek kwam tijdens de eerste twee oefensessies in Melbourne. Iedereen vermoedde in Jerez en Barcelona al dat Red Bull niet hun ware gezicht toonde, en ziet die vermoedens nu bevestigd.

Lewis Hamilton wist al te vertellen dat hij er zeker van was dat Red Bull in Melbourne zeer snel zou zijn, maar is er ook van overtuigd dat het verschil niet meer zo groot is als voorheen. “Tijdens de wintertests hielden ze zich koest, en nu staan ze er weer. Het is echter wel impressionant te noemen dat het gat naar Red Bull zo veel kleiner is geworden.”

Bij Ferrari wisten ze ook al van tevoren dat Sebastian Vettel en Mark Webber sterk aan het seizoen zouden beginnen. Ook de Scuderia is ervan overtuigd dat Red Bull tijdens de tests nooit het onderste uit de kan haalden. De Italiaanse renstal meent echter, volgens ontwerper Nikolas Tombazis dat we zullen moeten wachten op de kwalificaties om de echte verhoudingen tussen de vier topteams, zijnde Ferrari, Red Bull, McLaren en Lotus te weten te komen.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België