logo
 

Renault geeft acht F1-demo’s ter promotie GP van Frankrijk

21 april 2018 — Begin mei gaat het Renault acht F1-demo's geven om de GP van Frankrijk te promoten.


Op 24 juni vindt voor het eerst sinds 2008 opnieuw een F1-race in Frankrijk plaats. Renault wil als Franse autoconstructeur mee helpen om die gebeurtenis extra in de verf te zetten en daarom geeft het begin mei maar liefst acht F1-demo’s.

“Het is de eerste keer dat er zo’n ambitieus programma wordt georganiseerd om het grote publiek dichter bij de Formule 1 te brengen,” aldus Cyril Abiteboul, de managing director bij Renault Sport.

“We zijn erg trots dat Renault, samen met de regio, betrokken is bij deze unieke activiteit die al onze kernwaarden omvat. Iedereen bij Renault Sport Racing, en binnen de bredere Renault Groep, is enorm opgewonden over de terugkeer van onze thuisrace in juni. We hebben reeds een samenwerking met het circuit aangekondigd en we zijn erg blij dat we nu ook met de regio kunnen samenwerken om de race zo veel en zo goed mogelijk te promoten.

Naast de eerste Franse GP sinds 2008 zal het ook de eerste keer sinds 1990 zijn dat er een F1-race plaatsvindt op het circuit van Paul Ricard.

Dat data en locaties van de F1-demo’s van Renault Sport F1:
1 mei : Chateaurenard
2 mei : Miramas
4 mei : Aubagne
5 mei : Toulon
6 mei : Le Lavandou
8 mei : Saint-Raphaël
9 mei : Apt
10 mei : Roquebillière

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!


Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België