Renault: “Terugkeer Kubica nog steeds mogelijk”

29 november 2011 — Lotus Renault GP kondigde vandaag Kimi Raikkonen aan als rijder. De terugkeer van Kubica naar het team is echter nog steeds mogelijk.

Het verhaal van de mogelijke terugkeer van Robert Kubica kent een nieuwe episode. Aanvankelijk wachtte Renault tot eind november op nieuws van Kubica en zijn management. Vervolgens werd er meegedeeld dat Kubica niet op tijd fit zal geraken tegen de start van het seizoen 2012, iets wat daags nadien door zijn manager werd ontkend.

Ondanks het feit dat Kimi Raikkonen aangekondigd werd als rijder wil men een mogelijke terugkeer van Kubica bij het team niet volledig afschrijven.

“Alle pistes zijn nog open,” zei Eric Boullier tegenover Autosport. “Ik moet samen gaan zitten met Robert en zijn manager om te bekijken wanneer hij eventueel kan terugkeren.”

“We hebben Kimi Raikkonen bevestigd en we zullen het tweede zitje bevestigen wanneer we er klaar voor zijn.”

Lotus Renault GP zou Vitaly Petrov een aanbod gedaan hebben voor een nieuwe overeenkomst maar daarbij moet Petrov binnen de tien dagen beslissen of hij bij het team wil blijven of wil vertrekken.

“Nadat de beslissing van vandaag werd bekendgemaakt kregen we tien dagen om te beslissen over Vitaly zijn toekomst,” zei Oksana Kosachenko, manager van Vitaly Petrov.

Speel het 70th Anniversary Grand Prix Spel 2020. Minimaal 500 euro aan prijzen!

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België