logo
 

Ricciardo bevestigt: “Ik rijd de laatste twee races voor Red Bull”

04 november 2018 — Na nog maar eens een teleurstelling in Mexico, liet Ricciardo verstaan geen zin te hebben om met zijn "vervloekte" Red Bull de laatste twee races van het seizoen te rijden. De Australiër bevestigt nu echter te racen in Brazilië en Abu Dhabi.


Ricciardo veroverde de pole in Mexico, maar moest opnieuw opgeven tijdens de race, zijn achtste opgave van het seizoen.

Na de GP van Mexico was hij dan ook enorm teleurgesteld. Tijdens zijn interviews liet hij verstaan geen zin te hebben om nog te racen met zijn “vervloekte” Red Bull tijdens de laatste twee races van het seizoen. Hij voegde er aan toe zijn wagen met plezier te overhandigen aan Pierre Gasly, die zijn plaats zal innemen in 2019 wanneer Ricciardo naar Renault trekt.

Deze week liet Ricciardo via Instagram weten deel te nemen aan de laatste twee races van het seizoen, zijn laatste voor Red Bull Racing.

“Eerst en vooral wil ik mededelen dat ik de laatste twee races zal rijden, want dat is wat ik doe. Dit seizoen was er één met veel ups en downs, en jammer genoeg veel meer downs. Dat is frustrerend, daar lieg ik niet om. Maar ik hou rekening met mezelf en alle jongens die enorm hard werken om nog twee keer alles te geven voordat ik afscheid van hen neem.”

“Ik zal er dus bij zijn. Ik moest er enkele dagen van tussenuit en dat voelde goed.”

Door zijn vele opgaves dit seizoen staat Ricciardo nu zesde in het kampioenschap en daar zal hij ook blijven, rekening houdend met de overgebleven punten die te verdienen zijn.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België