logo
 

Ricciardo blij met de zevende plaats

08 september 2013 — Ricciardo was dit weekend de piloot met de breedste glimlach op het gezicht. Na zijn contractbevestiging bij Red Bull en een goede kwalificatie, kon hij ook nog eens een puik resultaat neerzetten in de race met zijn Toro Rosso.

image
Daniel Ricciardo leeft momenteel op een wolk en ook op de baan lijkt momenteel allemaal mee te zitten. Uiteraard hadden ze bij Toro Rosso op meer gehoopt na een top tien kwalificatie met beide wagens, maar het kan snel omslaan. Vraag dat maar aan Vergne die zijn vijfde opgave van het seizoen moest noteren.

“Ik ben blij met het resultaat”, zegt Ricciardo, “Na een goede kwalificatie gisteren, was het goed om die positie te kunnen behouden op het eind van de dag.’ Toro Rosso is gekend voor een afstelling die eerder gericht is op topsnelheid en die strategie heeft op Monza zeker geen windeieren gelegd. “In eerdere races konden we binnen de top tien kwalificeren, maar hadden we tijdens de race niet de snelheid om er ook te eindigen, vandaag wel”, benadrukte Ricciardo nog eens.

Ook Franz Tost was uitermate tevreden over de race, “Een uitstekende prestatie van Daniel en het hele team resulteerde in een finish op een welverdiende zevende plaats op een van de meest beroemde races op de kalender, die dan ook nog eens onze thuis Grand Prix is.”, zei de teambaas van Toro Rosso.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België