logo
 

Ricciardo enorm gefrustreerd na zevende tijd

29 oktober 2017 — Het was niet de namiddag van Daniel Ricciardo, de Australiër moet zich tevreden stellen met een zevende plaats op de grid.


“Ik was in de war en ik wist helemaal niet hoe het kwam dat we geen grip hadden,” aldus Ricciardo. “Hoewel we niets aan de auto veranderden leek het erop dat elke keer we de garage buiten reden er geen grip meer aanwezig was.”

“Soms heb je wel eens een setje banden dat je niet kan laten werken maar deze keer was het gewoon bij elke run hetzelfde verhaal.”

Na zijn uitvalbeurt in Austin is dit opnieuw een tegenslag voor de goedlachse Australiër en het valt dan ook niet te verwonderen dat hij gefrustreerd is.

“Ik ben enorm gefrustreerd en in de war,” aldus Ricciardo. “Ik ben er zeker van dat we wel een oplossing zullen vinden maar dat verandert niets meer aan deze sessie. We stonden echt machteloos tijdens de kwalificatie.”

“Normaal gezien moest het een fluitje van een cent geweest zijn om de banden op temperatuur te krijgen, dat maakt het allemaal nog vreemder.”

Toch geeft Ricciardo de moed niet op en droomt hij zelfs nog van het podium.

“Als we het klaar krijgen om de auto weer net zo goed te laten werken als tijdens de rest van het weekend, dan denk ik dat er misschien nog wel een podium in zit. In deze kwalificatie was ik helemaal hulpeloos,” besluit de Australiër.

Geschreven door Tom Schots

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België