Ricciardo geniet van het podium in Hongarije

24 juli 2016 — Na de ontgoocheling van Spanje en Monaco, geniet Daniel Ricciardo van zijn podium tijdens de GP van Hongarije. Het is het tweede podium voor de Australiër dit seizoen.


Nadat Max Verstappen de bovenhand leek te hebben met een overwinning in Spanje en verder twee podiums in Oostenrijk en Groot-Brittannië, vocht Daniel Ricciardo zich in Hongarije terug naar het podium. De rijder van Red Bull kwam als derde over de finish. Het is het derde podium op rij voor Ricciardo in Hongarije.

“Het is geweldig om opnieuw op het podium te staan”, zei Ricciardo op het podium. Op het einde van de race wist hij Sebastian Vettel nog achter zich te houden.

“Het eerste podium van het seizoen (Monaco) was natuurlijk wat zuur. Maar van deze kan ik absoluut genieten. De glimlach is terug en ik ben super blij om hier te staan. Het is het derde jaar op rij dat ik op dit circuit op het podium sta.”

“We worden steeds beter, wat fantastisch is”, voegde Ricciardo er nog aan toe over de progressie van zijn team.

Met deze derde plaats klimt Ricciardo in het kampioenschap naar de derde plaats, met één punt meer dan Kimi Räikkönen die vandaag zesde werd.

Speel het 70th Anniversary Grand Prix Spel 2020. Minimaal 500 euro aan prijzen!

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België