Ricciardo: “Geruchten over Ferrari zullen er altijd zijn”

10 januari 2020 — Het F1-seizoen 2020 moet nog beginnen maar de naam van Daniel Ricicardo wordt nu al gelinkt aan Ferrari voor een mogelijk racezitje in 2021.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo) op

Het ‘silly season’ voor het F1-seizoen 2021 is el erg vroeg begonnen. Naast de bevestiging van de contractverlenging van Max Verstappen bij Red Bull zijn er ook heel wat geruchten over Sebastian Vettel, Lewis Hamilton en Daniel Ricciardo.

Die laatste wordt voor een zoveelste keer gelinkt aan een mogelijke overstap naar Ferrari in 2021. Ricciardo wordt beschouwd als een mogelijke vervanger voor Sebastian Vettel indien die na het seizoen 2020 zou vertrekken bij Ferrari.

De altijd goedlachse Australiër beschouwt het alvast als een compliment dat zijn naam in verband wordt gebracht met Ferrari en meent ook dat die geruchten zullen blijven bestaan.

“Ik vermoed dat ze er waarschijnlijk altijd zullen zijn,” zei Ricciardo tegenover het Australische ‘Sunday Times’. “Ze linken me er altijd aan, waarschijnlijk door mijn Italiaanse roots.”

“Het is echter leuk dat er over je wordt gesproken, dat je relevant bent en één van de namen bent die vernoemd worden.”

Ricciardo ligt in 2020 echter nog onder contract bij Renault.

“Ik zou graag hebben dat alles erg goed verloopt en dat ik blijf, het is het eenvoudigste scenario en ook een scenario waar ik blij mee ben.,” aldus Ricciardo.

Al kan het dus ook dat Ferrari plots bij hem komt aankloppen.

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België