logo
 

Ricciardo: “Het doet pijn om niet in Monaco te kunnen racen”

25 maart 2020 — Daniel Ricciardo won in 2018 de GP van Monaco. Dit jaar zal hij er echter niet kunnen racen en dat doet pijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo) op

Steeds meer races worden geannuleerd en voor de F1-piloten is het dan ook erg moeilijk om zich mentaal voor te bereiden op de mogelijk eerste race van het nieuwe F1-seizoen.

“In mijn hoofd rijd ik nog geen rondjes omdat je het circuit nog niet kent waarop je de eerste keer zal racen,” aldus Ricciardo tijdens een Q&A op de instagram van Renault.

“Gisterenavond keek ik naar de onboard-beelden van in Monaco en werd ik een beetje verdrietig. Ik weet niet echt waar we zullen zijn en dat doet me pijn.”

Naast Monaco werd ook Ricciardo zijn thuisrace in Australië in allerlaatste instantie ‘uitgesteld’. Uiteraard kwam ook het plots niet doorgaan van zijn thuisrace erg hard aan bij Ricciardo.

“Alle races doen pijn, zeker en vast, want het scheelde echt niet veel of we hadden in Melbourne geracet, we waren erg dichtbij. Hoe langer hoe meer begin je de realiteit te beseffen,” besloot de Australiër.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België