Ricciardo: “Het lukt me niet om deze race te winnen”

17 september 2017 — Daniel Ricciardo blikt met gemengde gevoelens terug op zijn GP van Singapore. Enerzijds is er ontgoocheling omdat hij niet kon winnen, anderzijds is Ricciardo blij dat hij bij de start uit de problemen bleef en zo op het podium wist te finishen.


“Het lukt me niet om deze verdomde race te winnen,” grapte Daniel Ricciardo na afloop op het podium. “Ik probeer, ik probeer echt. Ik hou ervan om hier te zijn maar vandaag beschikten we niet over de snelheid die we op vrijdag toonden, we hadden niet de snelheid van Mercedes.”

“Ik ben een beetje ontgoocheld dat ik naast de overwinning grijp. Ik moet echter ook dankbaar en blij zijn dat ik naast de anderen op het podium sta.”

Ricciardo mocht de race van op de derde plaats starten maar kende geen al te beste start. De Australiër beseft dat die minder goede start er mee voor gezorgd heeft dat hij niet bij de startcrash betrokken raakte.

“Ik zag letterlijk alles voor mij gebeuren,” aldus Ricciardo. “Het was uiteindelijk goed om zo slecht te starten, anders was ik er waarschijnlijk in betrokken geraakt.”

“Het leek alsof drie wagens één wensten te worden. Ik weet niet wiens fout het was, het was zo close,” besloot Ricciardo.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Daniel RicciardoRed Bull

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België