logo
 

“Ricciardo is een dure rijder maar voor Renault wel de juiste investering voor de toekomst”

18 september 2018 — Volgens Renault-adviseur Alain Prost heeft Renault door Daniel Ricciardo als rijder aan zich te binden de juiste keuze gemaakt, ook al is hij een dure rijder voor het team.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo) op

Alain Prost meent dat het Renault F1 team met de keuze voor Ricciardo een weloverwogen investering in haar toekomst heeft gedaan.

“We gaan geen geld uitgeven tenzij we weten dat dit het waard is,” aldus Prost tegenover ‘The Guardian’. “Mercedes en Ferrari hebben een andere filosofie.”

“Daniel is een duurdere rijder dan de andere. Als dat noodzakelijk is om het team vooruit te helpen dan doen we dat. Geld is geen probleem maar het moet gerechtvaardigd zijn.”

Prost is dan ook erg tevreden over het rijdersduo voor Renault in 2019, dat zal bestaan uit Daniel Ricciardo en Nico Hulkenberg.

“We beschikken voor 2019 over twee toprijders, misschien zelfs één van de beste rijdersduo’s vandaag de dag op de grid,” aldus de viervoudig F1-kampioen. “Het zijn rijders van Renault, niet de eigendom van Red Bull of Mercedes.”

“Het toont iedereen buiten en binnen het team dat we ons best doen, de juiste keuzes op het juiste moment.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België