logo
 

Ricciardo na snelste tijd: “Met deze B-spec van de wagen kunnen we vooraan meedoen”

28 juli 2017 — Daniel Ricciardo is er van overtuigd dat Red Bull heel het weekend vooraan zal kunnen meestrijden. De Australiër reed zowel tijdens de eerste als de tweede oefensessie de snelste tijd.


“Vandaag zou ik zeggen dat we voor de polepositie kunnen vechten maar laat ons afwachten wat morgen brengt,” aldus Daniel Ricciardo. “Ik kreeg vandaag veel vertrouwen in de wagen. Ik ben erg blij.”

“Indien we dit morgen kunnen aanhouden dan is het een B-specificatie van de wagen. Vandaag voelde de wagen alvast zoals een B-specificatie. Deze ochtend zag er sterk uit. We waren de eersten die op de baan gingen en hielden vervolgens een goede snelheid aan. Zelfs tijdens de lange runs waren we snel en tijdens de namiddag konden we dat herhalen op een circuit dat veel warmer was.”

Volgens Daniel Ricciardo bestaat er een grote kans dat Red Bull heel het raceweekend in Hongarije mee vooraan kan strijden.

“We weten dat dit circuit bij ons past. Indien we alles uit de wagen kunnen halen dan kunnen we dit weekend misschien vechten voor erg veel punten. Het was een goede dag vandaag, ik ben erg tevreden,” aldus Ricciardo. “Ik heb het gevoel dat we dit weekend vooraan mee zullen kunnen doen.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België