Ricciardo verwacht verontschuldigingen van teamgenoot Kvyat

01 mei 2016 — Daniel Ricciardo is niet te spreken over wat teamgenoot Daniil Kvyat deed bij de start van de GP van Rusland.


Kvyat reed bij de start tegen Sebastian Vettel in de Ferrari, waarna ook Daniel Ricciardo betrokken raakte bij de aanrijding. De aanrijding bij de start zorgde er meteen ook voor dat de race voor Red Bull ‘voorbij’ was.

Ricciardo is niet te spreken over wat Kvyat bij de start deed en de Australiër verwacht dan ook verontschuldigingen van zijn Russische teamgenoot.

“Het incident tijdens de eerste ronde bepaalde de rest van de race voor ons. We hebben vervolgens geprobeerd om de medium band te monteren maar dat werkte niet,” aldus Ricciardo. “We hadden heel wat schade. Ik zag de rechterkant van de wagen en daar was heel wat schade. Ik denk dat sommige mensen tijdens de eerste ronde wat ongeduldig waren.”

Toen Ricciardo gevraagd werd of hij daarmee zijn teamgenoot Daniil Kvyat bedoelde antwoordde de Australiër als volgt: “Ja, ja. Ik verwacht verontschuldigingen, laat ik het zo zeggen.”

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België