logo
 

“Robert Kubica is de beste rijder”

12 januari 2012 — Dat is de mening van Fernando Alonso wanneer hem op het Wrooom evenement gevraagd wordt wie hij de beste rijder vindt.

image

Robert Kubica is in Italië gevallen waardoor een oude wonde opnieuw open is gegaan. De Pool zijn revalidatie loopt hierdoor opnieuw vertraging op. Toch zijn er mooie woorden van de Spanjaard Fernando Alonso voor zijn Poolse collega en vriend.

“Volgens mij is Robert de beste piloot en ik wens hem het allerbeste toe,” zegt Alonso. “Ik heb gisteren nog met hem gesproken en ik ben ervan overtuigd dat hij de beste van de groep zal zijn wanneer hij terugkeert.”

Kubica werd recent meermaals gelinkt aan een mogelijk zitje bij Ferrari. De mooie woorden van Fernando Alonso over zijn Poolse collega versterken de geruchten dat Kubica misschien in de nabije toekomst zijn terugkeer in de Formule 1 bij Ferrari maakt.

Stefano Domenicali, teambaas bij Ferrari, houdt zich enigszins op de vlakte maar er zouden geen concrete plannen zijn om de Pool een test bij Ferrari aan te bieden.

“Ik ben tevreden met Felipe,” antwoordt Stefano Domenicali wanneer hem gevraagd wordt of Kubica een goede teamgenoot voor Fernando Alonso zou zijn.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België