Romain Grosjean over verlies F1-zitje: “Ik beleef momenteel slapeloze nachten”

10 november 2020 — De Fransman Romain Grosjean beleeft momenteel niet de leukste tijd. Grosjean verliest eind dit seizoen zijn racezitje bij het Haas F1 team en dat houdt Grosjean duidelijk van een goede nachtrust.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Haas F1 Team (@haasf1team) op

“Ik ga zeer eerlijk zijn, ik heb de voorbije twee weken niet goed geslapen,” vertelde Grosjean onlangs tegenover de media over zijn aangekondigd vertrek bij het Haas F1 team.

“Het is een erg zwaar jaar voor de wereld, voor de economie. Het is geen goed jaar om zonder contract te vallen of uit de sport te gaan.”

Indien Grosjean binnen vier races de Formule 1 daadwerkelijk voor bekeken houdt dan lijkt een racezitje in de Formule E of de IndyCar een mogelijk alternatief.

“Ik heb naar de IndyCar gekeken,” aldus Grosjean. “Ik heb enkele contacten gehad, waaronder enkele goede.”

“Ik vind het jammer dat ik de kalender niet eerder bekeken heb. Er zijn slechts twee ovals en een kort circuit. Maar het is iets dat ik zou overwegen.”

“Ik heb er met Marcus Ericsson over gesproken toen hij naar daar ging en hij hield echt van de verschillende stijlen. De rijders spelen een belangrijke rol en de wagen is leuk om mee te rijden. Iedereen maakt kans om te winnen.”

“Ik wil nu races winnen, ik wil kans maken om te winnen en plezier beleven. De IndyCar staat zeker op de lijst.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België