Romain Grosjean toont zwaar verbrande rechterhand

10 december 2020 — Romain Grosjean heeft een nieuwe update gegeven over de toestand van zijn handen en zijn revalidatie na de zware crash tijdens de GP van Bahrein.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Romain Grosjean (@grosjeanromain)

Na zijn zware crash ontsnapte Romain Grosjean letterlijk aan de vlammen. Grosjean liep wel ernstige brandwonden aan zijn handen op en die weerhouden hem ervan te kunnen deelnemen aan de laatste twee races van het seizoen.

Het betekende dat Grosjean zijn F1-carrière er meteen ook op zat, maar zijn revalidatie is nog volop bezig. In een nieuwe update toont Grosjean ons zijn rechterhand die niet langer in een verband hoeft te zitten.

De rechterhand van Romain Grosjean is duidelijk ernstig verbrand geweest maar wel aan het herstellen. De linkerhand, die nog ergere brandwonden opliep, zit nog wel in het verband.

“50 procent ben ik terug. Ik ben ongelooflijk blij dat mijn rechterhand niet meer ingepakt is,” aldus Grosjean op zijn Instagram-account. “Ik moet het heel de dag inwrijven met crèmes maar het doet ongelooflijk goed om mijn hand in zo’n goede toestand te zien.”

“Nu is het wachten op mijn linkerhand om te herstellen.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België