logo
 

Rosberg gelooft in contractverlenging bij Mercedes

11 april 2016 — Eind dit seizoen loopt het contract van Nico Rosberg bij Mercedes af maar de Duitser gelooft sterk in een contractverlenging.


Rosberg is bijzonder goed begonnen aan het nieuwe F1-seizoen. De Duitser won de eerste twee races en staat reeds zeventien punten voor op teamgenoot Lewis Hamilton. Rosberg zet zo zijn Britse teamgenoot meteen onder druk en verwacht ook een contractverlenging bij Mercedes te scoren.

De Duitser verwacht nog enkele jaren bij Mercedes te blijven, al verwacht hij niet meteen een contractverlenging te ondertekenen.

“Een nieuw contract is niet meteen iets waarover ik nu concreet zit na te denken. Waarom zou ik? Ik voel me sowieso erg comfortabel hier. Ik heb een goede relatie met het team en ik zal hier nog enige tijd vertoeven,” aldus Rosberg. “Het is niet iets waar ik concreet aan zit te denken.”

Eerder had ook Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff reeds laten uitschijnen dat de onderhandelingen omtrent een nieuw contract pas tijdens de tweede seizoenshelft aangevat zullen worden.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Nico RosbergMercedes

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België