logo
 

“Rosberg heeft het mentaal zwaar in de strijd met Hamilton”

21 juli 2016 — Nico Rosberg zou het mentaal erg moeilijk hebben met het feit dat zijn teamgenoot hem op de hielen zit, zo meent expert Mark Hutcheson


Mark Hutcheson, een oud-engineer van Red Bull, is er zeker van dat Rosberg het mentaal moeilijk heeft met de druk van Hamilton in de strijd om het kampioenschap.

De voorsprong van Rosberg is gekrompen naar één punt. Hamilton won bovendien twee keer op rij, terwijl hijzelf slechts derde of vierde werd. De Duitser gaf afgelopen week al aan dat hij de strijd om het kampioenschap zwaar vindt, maar dat het hem ook voldoening geeft.

Hutcheson liet aan ‘Sky Sports’ weten dat hij als expert denkt door te hebben dat Rosberg het er vooral mentaal erg moeilijk mee heeft.

“Ondanks wat hij publiekelijk verkondigt denk ik dat hij het op mentaal vlak moeilijk heeft,” aldus Hutcheson. “Ik denk niet dat het om pure snelheid draait want daar kan hij zelfs de polepositie mee veroveren. Van zodra Lewis echter vlak bij hem rijdt slaagt die er immers in om voor bij hem te gaan.”

Geschreven door Anouck Jaspers

Nieuw!! Formule E Spel 2019/2020: Minimaal 300 Euro aan prijzen!


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Nico RosbergMercedes

Verwante nieuwsitems


F1Journaal Specials

GP van België