logo
 

Rosberg: “Hopelijk heb ik mijn portie pech nu gehad”

06 juni 2016 — Nico Rosberg kend een teleurstellende GP van Monaco. De Duitser zag teamgenoot Hamilton dankzij zijn overwinning sterk naderen in de wk-tussenstand, al hoopt Rosberg dat hij zijn portie pech dit seizoen nu wel gehad heeft.


Kan het contrast groter zijn? Tijdens de eerste vier races behaalde Nico Rosberg met 100 punten het maximaal aantal punten, de twee races nadien behaalde de Duitser slechts zes punten.

In Spanje moest Rosberg na een crash met teamgenoot Lewis Hamilton opgeven en in Monaco ondervond hij problemen met het verkrijgen van temperatuur in de banden en de remmen. Een ontgoochelende zevende plaats en slechts zes wk-punten waren het resultaat.

Het zorgt ervoor dat zijn voorsprong in de wk-tussenstand naar 24 punten geslonken is, al hoopt Rosberg dat hij na Monaco de pech achter zich kan laten.

“Na zo’n schitterende start verwachtte ik dat ik enkele moeilijke races zou krijgen en ik had me daar dan ook op voorbereid,” aldus Rosberg. “Ik hoop dat ik nu mijn volledige portie pech tijdens één race heb gehad, zodat het vanaf nu alleen maar beter kan worden en zodat ik vooruit kan gaan.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België