Rosberg: “Ik ga Bottas niet vertellen hoe hij Hamilton kan verslaan”

15 februari 2017 — Nico Rosberg is niet van plan om Valtteri Bottas enkele geheimen te vertellen hoe je Hamilton kan verslaan.


Rosberg slaagde erin om Hamilton het voorbije jaar te verslaan in de strijd om de wereldtitel. Doordat hij gedurende meerdere jaren de teamgenoot van de Brit was weet hij als geen ander hoe je Hamilton als teamgenoot het best moet aanpakken.

Valtteri Bottas staat nu voor de uitdaging om de strijd met Hamilton aan te gaan. De Fin heeft reeds aan Rosberg gevraagd om eens samen te zitten en enkele zaken te bespreken. Rosberg is echter niet van plan om te verklappen hoe je Hamilton het best kan verslaan.

“Valtteri is zeer getalenteerd. Hij kan fantastische dingen verwezenlijken, zo lang het team hem maar een goede wagen geeft,” zei Rosberg tegenover ‘Reuters’. “Hij heeft me gevraagd om eens samen te zitten en een aantal zaken te bespreken. Dat zal ik uiteraard met plezier doen maar ik zal zeer, zeer neutraal blijven.”

“Ik zal hem bijvoorbeeld de geheimen van Lewis niet vertellen. Ik zal hem wel helpen om zich te integreren in het team,” besluit Rosberg.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België