Rosberg: “Ik heb enorm hard gevloekt in mijn helm”

06 april 2014 — Nico Rosberg moest tijdens de GP van Bahrein zijn meerdere erkennen in zijn teamgenoot. De Duitser streed op het scherp van de snee met Hamilton maar uiteindelijk was het de Brit die aan het langste eind trok en met de zege aan de haal ging.


Nico Rosberg leek na afloop van de race niet al te erg teleurgesteld maar tijdens de race heeft de Duitser heel wat gevloekt.

“Het was intens, zeer intens, daar op de baan,” zei Rosberg na de race. “Ik heb tijdens de race enorm veel gevloekt in mijn helm, gelukkig hebben jullie, de tv-kijkers, dat niet gehoord. Het was een groots gevecht en erg agressief. We zijn op alle vlakken tot de limiet gegaan. Het was enorm close. Ik heb enorm veel gedacht ‘ok, nu heb ik hem’, maar hij kwam telkens terug. Ik hou er niet van om tweede te worden achter Lewis, dat is niets voor mij. Langs de andere kant was het wel de meest opwindende race die ik ooit in mijn carrière gereden heb. Ik hoop dan ook dat we alle racefans een fantastische dag bezorgd hebben. Vandaag was echt een dag waarop we de sport gepromoot hebben. We hebben een mooie show opgevoerd als team van de ‘zilveren pijlen’. Ik hoop dat jullie heel wat plezier beleefd hebben terwijl jullie naar tv aan het kijken waren. Ik zal proberen om de volgende race te winnen.”

In de wk-tussenstand domineren Rosberg en Hamilton de tussenstand, al heeft de Duitser momenteel wel enkele punten voorsprong op de Brit.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België