Rosberg: “Lewis deed het gewoon beter”

19 maart 2016 — Nico Rosberg moest tijdens de kwalificatie van de GP van Australië zijn meerdere erkennen in Lewis Hamilton. De Duitser start morgen vanop plaats twee.


Nico Rosberg kent geen foutloos weekend in Australië. Op vrijdag crashte de Duitse vicekampioen nog en ook vandaag maakte hij af en toe een foutje. Toch was de Duitser tevreden over zijn laatste snelle ronde rond het Albert Park, hoewel hij genoegen moet nemen met de tweede tijd.

“Ik ben tevreden over mijn laatste snelle ronde. Maar Lewis was gewoon beter vandaag. Het is in ieder geval indrukwekkend dat we voor het derde jaar op rij het snelste team zijn dit weekend”, zegt Rosberg voorzichtig. “En dat nog met een mooie marge op de anderen. Het is geweldig om dit te zien. Het grote gevaar bij dominantie is dat je alles makkelijker gaat bekijken. Dat ervaart iedereen wel eens, maar wij hebben die laksheid goed kunnen bedwingen.”

Rosberg heeft op het einde van zijn interview nog een strijdvaardige boodschap klaar: “Uiteraard ben ik niet tevreden dat ik morgen als tweede start, maar er zijn nog veel mogelijkheden om op zondag eerste te finishen.”

Profiteer van grote kortingen tijdens Black Friday !!!

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België