logo
 

Rosberg nadert op Hamilton maar is teleurgesteld

20 september 2015 — Nico Rosberg nadert dankzij zijn vierde plaats en de opgave van teamgenoot bLewis Hamilton in de wk-tussenstand maar echt vrolijk was hij niet na afloop van de race.


Ondanks de opgave van Lewis Hamilton en het feit dat Nico Rosberg daardoor nadert op zijn teamgenoot beschouwt de Duitser Singapore als een teleurstellend raceweekend.

“Deze vierde plaats is teleurstellend. Niets ging, ook de kwalificatie niet,” zei Rosberg tegenover de Duitse zender RTL. “Ik heb me vastgebeten als een waanzinnige maar er zat niets meer in dan een vierde plaats.”

Een verklaring voor de veel mindere prestaties in Singapore heeft Nico Rosberg niet.

“We begrijpen het ook niet. Dat we van het ene naar het andere circuits plots zoveel trager zijn. We hebben anderhalve seconde verloren op Ferrari, dat is onvoorstelbaar. Ze krabben zich allemaal in het haar bij het team. We weten niet waardoor het komt.”

Wanneer de RTL-reporter Rosberg vraagt naar zijn reactie toen hij hoorde dat Hamilton moest opgeven antwoordde Rosberg als volgt: “Gemengde gevoelens heb je dan. Langs de ene kant ben je blij omdat je punten goedmaakt, langs de andere kant is het erg teleurstellend voor het team. Voor het team was het een barslecht weekend,” besluit Rosberg.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België