logo
 

Rosberg: “Perfect begin van het seizoen

16 maart 2014 — Nico Rosberg was uitzinnig na het behalen van de eerste zege van het seizoen in Melbourne. image

Rosberg nam een furieuze start, en nestelde zich meteen aan de kop van het veld. Na de opgave van Lewis Hamilton enkele ronden later, rustte alle hoop van het Mercedes-team op de schouders van de Duitser. Hij zou de leiding in de race uiteindelijk niet meer afgeven.

“Dit was een fantastische dag voor ons.” klonk het na de race. “Iedereen binnen het team heeft tijdens de winter zo hard gewerkt, om mij hier van zo’n geweldige wagen te voorzien. De snelheid was ongelooflijk, en ook de betrouwbaarheid zat goed. Dit was het perfecte begin van het seizoen en ik ben het team dan ook zeer dankbaar voor al het harde werk dat ze tijdens de winter hebben gedaan.”

Ook tijdens de persconferentie verwees Rosberg nogmaals naar het werk dat Mercedes in de W05 heeft gestoken. “Tijdens het winterseizoen waren er hier en daar wat kleine probleempjes. Iedereen is echter keihard blijven verbeteren aan de wagen, zodat ik hier over zo’n fantastische auto kon beschikken.”

De Duitser waarschuwt tegelijk ook zijn team, om niet te gaan zweven. “Er ligt nog een lange weg voor ons. We zullen de wagen constant moeten blijven verbeteren, want de tegenstanders zullen ons natuurlijk zo snel mogelijk willen bijbenen.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!


Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België