Ross Brawn beslist komende zomer over zijn toekomst

03 december 2013 — Ross Brawn en Mercedes kondigden onlangs aan dat Brawn een stap opzij zet en een sabbatjaar zal nemen. Tegen komende zomer wil Brawn beslissen of hij vervolgens een rentree zal maken in de sport.

image
Eind dit seizoen zet Brawn een stap opzij bij Mercedes. Wat hij vervolgens zal doen is nog niet echt duidelijk. Brawn spreekt zelf van een sabbatjaar waarin hij allerlei dingen zal doen waarvoor hij normaal gesproken de tijd niet heeft. Hij zal ook nadenken over zijn toekomst en of die al dan niet nog binnen de Formule 1 ligt.

“Ik moet voor even een break nemen en zien hoe alles verloopt,” aldus Brawn tegenover de Mirror. “Ik zal enkele maanden vrij nemen, misschien ga ik wel naar enkele voetbalwedstrijden kijken. Misschien zal ik tegen de zomer beslissen over mijn toekomst, het is dan ook een sabbatjaar.”

Brawn suggereerde wel dat de kans groot is dat hij terugkeert naar de sport maar dat nog niets vast ligt.

“Indien ik opnieuw deel zal uitmaken van motorsport dan zal dat waarschijnlijk in de Formule 1 zijn, maar ik ben ook open van geest,” blikt Brawn vooruit naar de toekomst. “Ik denk dat het zal afhangen van wat mij motiveert en wat men mij aanbiedt. We zullen zien wat er komende zomer gebeurt.”

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België