“McLaren moet iedereen vrezen in de strijd om het middenveld”

28 december 2018 — Het voorbije seizoen hielp Carlos Sainz Renault mee aan de vierde plaats in het constructeurkampioenschap. Komend seizoen rijdt de Spanjaard voor McLaren en volgens Sainz moeten ze in de felle strijd om het middenveld iedereen vrezen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door McLaren (@mclaren) op

“Volgend jaar moeten we iedereen vrezen,” aldus Sainz. “Je denkt aan Sauber, maar je denkt ook aan Force India dat over een groter budget zal beschikken, waartoe zijn ze dan in staat? Je denkt aan Renault, waartoe ook zij in staat zijn.”

“Er is ook Haas. Indien ze zoveel onderdelen van Ferrari blijven krijgen en Ferrari de motorontwikkeling blijft domineren, dan zullen ze zeer sterk zijn.”

Bij McLaren opteerden ze voor een compleet nieuw rijdersduo en zullen Carlos Sainz en Lando Norris de felle strijd in het middenveld van de Formule 1 moeten voeren.

“McLaren heeft een compleet nieuw project en ze willen investeren om na een moeilijk jaar opnieuw naar de vierde plaats in het kampioenschap te geraken.”

“Je denkt aan al die teams en je denkt aan wie volgend jaar allemaal die strijd om het middenveld kan winnen,” besluit Sainz.

Grand Prix van Portugal (RtAD) Spel. Win 2.500 Euro met maar 3 Euro!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België