Sainz over Q3 voor McLaren: “Het resultaat van het harde werk tijdens de winter”

31 maart 2019 — Met beide auto’s in Q3 kunnen ze bij McLaren niet anders dan tevreden zijn en Carlos Sainz prijst zijn team voor het harde werk tijdens de winter.


Tijdens de tweede helft van 2018 zagen we met McLaren en Williams twee roemrijke teams uit het verleden gevechten in de achterhoede leveren.

Terwijl Williams de bodem nog niet bereikt lijkt te hebben zien we bij McLaren weer een positieve evolutie met twee auto’s in Q3 in de kwalificaties voor de GP van Bahrein.

Carlos Sainz was dan ook opgetogen over zijn zevende plaats: “Dit was een goede kwalificatie en het is spijtig dat we op het einde de zesde plaats nog misliepen. Desalniettemin denk ik dat we alles uit de auto gehaald hebben en dat we met de zevende plaats een goede startpositie hebben voor de race.”

“Ik wil echt het hele team feliciteren, hier en in de fabriek. Het feit dat we twee auto’s in Q3 hebben is het resultaat van het harde werk tijdens de winter, iedereen moet trots zijn.”

“Maar het is nog niet gedaan, ik wil mijn eerste punten van het seizoen. Nu moeten we ons dus concentreren op de race, ik denk wel dat we vanaf de zevende plaats een goede kans hebben, we gaan ervoor.”

Geschreven door Tom Schots

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België