logo
 

Sainz: “Verstappen heeft overstap naar Red Bull niet geblokkeerd”

22 augustus 2018 — Carlos Sainz werd afgelopen week bevestigd bij McLaren als rijder voor 2019. Sainz stond echter nog onder contract bij Red Bull maar ondanks het feit dat er een zitje vrij kwam mocht Sainz de overstap naar Red Bull niet maken.

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op

De voorbije weken dook het gerucht op dat Max Verstappen een eventuele overstap van Sainz naar Red Bull zou geblokkeerd hebben omdat hij Sainz niet opnieuw als teamgenoot zou willen. Pure speculatie en sensatie van ‘kwatongen’ zo meent Sainz.

Verstappen en Sainz vormden ooit bij Toro Rosso een rijdersduo en vochten toen menig robbertje uit. Desondanks zit de verstandhouding tussen Verstappen en Sainz volgend de Spanjaard erg goed.

“Ik weet niet zo goed waar dat vandaan komt, want Max is een van de coureurs in de paddock waar ik het beste contact mee heb,” vertelde Sainz tegenover het Nederlandse ‘Formule 1’.

Sainz denkt dan ook niet dat Verstappen zijn eventuele komst naar Red Bull zou geblokkeerd hebben.

“Dat zou hij nooit doen. Ik kan Red Bull alleen maar dankbaar zijn dat ze me de kans hebben gegeven de Formule 1 te bereiken en voor verschillende teams te rijden. Dat een Red Bull-stoeltje er nu niet in zit, wil niet zeggen dat het er nooit van zal komen.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België