Schumacher: “Dagen als vandaag komen ons ten goede”

22 juli 2011 — Michael Schumacher wist vandaag de vijfde tijd te verwezenlijken tijdens de tweede vrije training. Het weekend is dan ook optimaal verlopen.

image

Michael Schumacher is uiterst tevreden over het verloop van zijn dag. Mercedes zou opnieuw vooruitgang hebben geboekt en dat resulteerde zich tijdens de tweede vrije training in een knappe vijfde tijd.

Nu heeft men enkel nog het raden naar de hoeveelheid brandstof die de andere teams aan boord hadden. Uiteraard zijn de Duitse supporters hun oude kemphaan nooit uit het oog verloren. Michael Schumacher stak in zijn carrière maar liefst vijf overwinningen op de Nurburgring op zak.

“We zitten weer in de juiste richting. Mercedes tracht haar wagen constant te verbeteren en dagen als vandaag zijn ons dan enorm gunstig. Het is nog wat moeilijk om nu al een beeld te krijgen over het hele weekend. Zo weten we bijvoorbeeld niet exact hoeveel brandstof onze tegenstanders aan boord hadden. Onze data zal ons veel verduidelijken. Het voelde wel goed aan om door een bocht te rijden die je eigen naam draagt”, aldus de zevenvoudig wereldkampioen.

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België