Schumacher geniet nog steeds van pensioen

13 juli 2009 — Zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher ontkende tijdens zijn aanwezigheid op de Nürburgring het voorbije weekend de geruchten dat hij graag een aanbieding zou aanvaarden van Brawn GP. Ross Brawn zou naar verluidt zelfs een hoge functie voor de Duitser opzij hebben gelegd.

Uiteraard kon Michael Schumacher niet anders dan aanwezig zijn tijdens de GP op de Nürburgring en dat wist ook de pers op voorhand. Schumacher, op dit ogenblik 40 en nog steeds geliefd door de pers, werd dus geconfronteerd met het gerucht over een mogelijke samenwerking met Brawn GP.

“Als ik zou willen werken, en ik had kansen genoeg, dan had ik al eerder iets kunnen doen. Ik ben gewoon nog niet op zoek naar iets nieuws. Nadat ik met pensioen ging had ik ook die behoefte aan adrenaline niet meer en ging ik andere dingen doen. De dingen die ik nu doe, die doe ik uit plezier. Als je iets in de F1 doet dan telt elk detail en dat kost bijna al je tijd. Ik wil er mijn tijd voorlopig niet aan besteden“, aldus zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher.

Neem deel aan het GP van Rusland-spel: Minimaal 400 euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België