Schumacher langer in zee met Ferrari

Zevenvoudig wereldkampioen zal de komende drie seizoenen onderdeel blijven uitmaken van de Italiaanse renstal Ferrari. De Duitse legende zal in die periode gewoon advies blijven geven zoals dat voorheen al het geval was.

Michael Schumacher startte bij Ferrari in 1996 en hing zijn helm in 2006 aan de wilgen om plaats te maken voor jongere talenten. In 2009 leek Schumacher goed onderweg om zijn comeback te maken maar moest daar later toch nog op terugkomen omwille van een nekblessure. Neen, de Duitser wordt niet opzij geschoven. Ja, Schumacher blijft onderdeel van de familie Ferrari.

“Gisteren heeft men besloten om langer met mij te willen samenwerken. Ik ben erg blij nog steeds tot het team van Ferrari te kunnen behoren. De nieuwe overeenkomst werd afgesloten voor drie seizoenen maar men zal mij nu ook op andere departementen gaan gebruiken”.

“Ik heb destijds enorm genoten met het helpen in de ontwikkeling van de Ferrari California, de 430 Scuderia, en enkele andere wagens. Ik kijk alvast uit naar onze verdere samenwerking want ik zal me dus vooral op de straatversie’s gaan concentreren”, aldus Michael Schumacher.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België