logo
 

“Schumacher maakte overbrenging naar Lausanne bewust mee”

18 juni 2014 — Volgens het Zwitserse Blick heeft Michael Schumacher zijn overbrenging 'bewust' meegemaakt.

image
Maandag volgde de verrassing voor zijn fans. Schumacher was immers ontwaakt uit zijn coma, daar waar iedereen hoe langer hoe meer rekening leek te gaan houden met slecht nieuws. Ondertussen werd Schumacher overgebracht vanuit het ziekenhuis in Grenoble naar het Zwitserse Lausanne, waar Schumacher aan een ongetwijfeld lange revalidatie is begonnen.

Volgens een bron van het Zwitserse Blick, die betrokken zou zijn geweest bij het transport, heeft Schumacher die overbrenging van Grenoble naar Lausanne ‘bewust’ meegemaakt. Hij was naar verluidt het grootste deel van het transport bij bewustzijn.  Blick laat weten dat zijn ogen tijdens het transport bijna heel de tijd open waren.

Volgens Blick werd de firma die voor het transport moest instaan ingelicht dat het een patiënt moest overbrengen vanuit Grenoble. Het transport werd echter onder een valse naam geboekt, waardoor de firma niet wist dat het over Schumacher ging.

De ambulanciers die Schumacher begeleidden, moesten hun mobiele telefoon afgeven. Zou wou men voorkomen dat er iets zou uitlekken over het transport. Schumacher zou fel vermagerd zijn en zou niet gesproken hebben met de ambulanciers. Wel zou Schumacher via hoofdgebaren gecommuniceerd hebben.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België