logo
 

Sebastian Vettel: “Dit is geen goed nieuws”

17 juni 2016 — Sebastian Vettel blikt niet echt tevreden terug op de eerste dag in Baku.


Begrijpelijk ook want met een tijd van 1:46.219 was hij twee seconden trager dan Lewis Hamilton, die met zijn Mercedes de snelste tijd van allemaal neerzette.

Probleem daarbij is vooral dat Ferrari volgens Sebastian Vettel slechts gedeeltelijk begrijpt waarom het verschil met Hamilton zo groot is. Geen goed nieuws volgens Vettel ...

“Het is niet mooi, het is geen goed nieuws,” aldus Vettel. “We kunnen het verschil gedeeltelijk verklaren maar voor een deel moeten we ook afwachten wat morgen brengt. Het was een ‘tricky’ dag voor ons. Op het vlak van pure snelheid was het misschien niet helemaal ‘zuiver’ maar het is maar vrijdag dus we moeten ons geen zorgen maken.”

“Over het algemeen beschikken we over de nodige snelheid maar vandaag ondervonden we problemen om die snelheid te vinden. Ik denk niet dat we een slechte dag hadden. Het is ook niet ideaal dat Kimi de sessie niet volledig kon afwerken. We reden heel wat ronden en de wagen voelde ‘OK’ aan. We moeten het circuit leren kennen. Dat was best interessant en het belangrijkste doel vandaag. Wat we missen is snelheid, maar ik ben er zeker van dat we ons kunnen verbeteren,” besluit Vettel.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België