Sebastian Vettel: “Dit was geen geweldig seizoen van mij”

01 december 2019 — Sebastian Vettel heeft na afloop van de laatste race van het seizoen toegegeven dat hij dit jaar geen al te best seizoen kende, al weet hij wel wat hij moet doen om het volgend jaar beter te doen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari) op

“We beleefden niet het jaar waarop we hoopten, einde verhaal,” zei Vettel na afloop tegenover ‘Sky Sports’. “Ik denk dat de redenen duidelijk zijn, de lessen die we eruit moeten trekken zijn ook duidelijk, nu is het aan ons om er iets mee te doen.”

“Als team moeten we het beter doen, als individu ben ik er ook van overtuigd dat ik het kan. Ik kan beter presteren, het was van mijn kant geen geweldig jaar.”

Ondanks de felle kritiek, zowel op zijn persoon alsook op Ferrari soms gericht, was het jaar toch niet zo slecht als dat men soms laat uitschijnen.

“Er waren heel wat kleine dingen die er uiteindelijk voor zorgden dat het niet zo geweldig was,” aldus Vettel. “Ik ben echter de eerste om naar mezelf te kijken en ik weet dat ik beter kan.”

“Dat is zeker en vast mijn doel voor volgend jaar, een stap vooruit zetten. Hopelijk hebben we dan een sterker pakket en kunnen we voluit de strijd met Mercedes en Red Bull aangaan.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België