logo
 

Sebastian Vettel erg blij met tweede podiumplaats op rij

19 juni 2016 — Vettel prees na afloop van de GP van Europa het teamwerk van Ferrari. Alleen daardoor was het volgens Vettel mogelijk om op het podium te eindigen.


“Vandaag was een uitstekende dag voor ons,” zei Vettel na de race. “Gisteren al kwam de wagen tot leven. We hadden het wat moeilijk op vrijdag maar kijk waar we nu staan, we hebben ons mooi herpakt.”

“Twee tweede plaatsen op rij, twee keer op een rij op het podium, dat is mooi na wat we in Canada presteerden. Dit weekend was anders dan vorige week maar ik denk nog steeds dat we over de nodige snelheid beschikken, de wagen is goed. We hebben het goed gedaan en er een goede dag van gemaakt en dat allemaal dankzij het team.”

Het verschil met Mercedes was in Baku erg groot, daarom was een podiumplaats volgens Vettel vandaag het hoogst haalbare.

“Het is geen fantastisch nieuws. Heel het weekend waren ze zeer, zeer snel. We kenden geen goede dag op vrijdag. We hadden een gebrek aan snelheid, ook al voelde de wagen niet slecht aan. Vervolgens veranderden we veel voor de zaterdag en vervolgens ook voorafgaand aan de kwalificatie. We deden wat we konden en eindigden uiteindelijk als tweede,” besluit Vettel.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België