logo
 

Sebastian Vettel gaat niet in op uitnodiging van Mercedes: “Het is puur een PR-stunt”

26 maart 2015 — Sebastian Vettel heeft vriendelijk bedankt voor een bezoek aan Mercedes in de F1-paddock van Sepang.


Sebastian Vettel en Nico Rosberg raakten in een discussie verwikkelt tijdens de persconferentie na afloop van de GP van Australië (Lees: Vettel maakt ruzie tijdens persconferentie: “Vind je dat écht, Nico?!”). Volgend op de discussie tijdens de persconferentie nodigde Nico Rosberg zijn landgenoot uit voor een bezoekje aan Mercedes tijdens de debriefing op vrijdag (Lees: Nico Rosberg nodigt Sebastian Vettel uit voor een blik achter de schermen bij Mercedes).

Vettel heeft echter laten weten niet in te gaan op de uitnodiging van Nico Rosberg en Mercedes. Volgens Vettel is de uitnodiging puur een PR-stunt van Mercedes.

“We waren een grap aan het maken tijdens de persconferentie en ik dacht dat de uitnodiging toen voor gans de F1-paddock was. Nu blijkt dat de uitnodiging gekrompen is en enkel op mij van toepassing is,” zei Vettel in Sepang. “Initieel denk ik dat Niki Lauda en Toto Wolff het er niet mee eens waren. Vervolgens hebben ze ‘ja’ gezegd omdat ze het nu eerder als een PR-stunt kunnen gebruiken. Het antwoord is dan ook ‘nee’.”

“Ik denk dat ze het wensten te gebruiken als: ‘Ah, wij zijn zo vriendelijk en open tegenover iedereen’. Zelfs wanneer ik er naartoe zou gaan, denk je dat ze dan compleet open zouden zijn? Dat betekent simpelweg dat ik niet ga, het zou immers allemaal in scene gezet worden,” besluit Vettel.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België