logo
 

Sebastian Vettel heeft de knoop doorgehakt: “Ik blijf in de F1”

04 maart 2020 — In een interview met 'Sport Bild' heeft Sebastian Vettel te kennen gegeven dat hij ook de komende jaren in de Formule 1 wil blijven.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari) op

De voorbije maanden werd er druk gespeculeerd over Sebastian Vettel zijn toekomst bij Ferrari en bij uitbreiding zijn toekomst in de Formule 1. Volgens sommigen zou de Duitser overwogen hebben om eind 2020 afscheid te nemen van de Formule 1.

‘Sport Bild’ had een interview met Vettel en de viervoudig F1-kampioen geeft daarin toe dat hij de voorbije winter heeft nagedacht over zijn toekomst. Vettel heeft echter de knoop doorgehakt en heeft voor zichzelf uitgemaakt dat hij in de sport wil blijven.

“Er zijn geen aanwijzingen en er is geen reden waarom ik niet verder zou kunnen doorgaan,” aldus Vettel.

“Ik had in de winter wat tijd en heb die gebruikt om goed over alles na te denken. Ik ben vervolgens tot het besluit gekomen dat ik nog wil doorgaan en dat ik nog plezier aan de sport beleef.”

Het ziet er na de contractverlengingen van Charles Leclerc, Max Verstappen en Lewis Hamilton naar uit dat Sebastian Vettel ook na komend seizoen bij Ferrari zal blijven. De Duitser ziet zich in de toekomst echter ook eventueel voor een ander team racen.

“Ik kan het me inderdaad inbeelden, er zijn genoeg voorbeelden die dat gedaan hebben, ook als Duitser. Michael Schumacher bijvoorbeeld is nadien nog bij een ander team gaan racen.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België