logo
 

Sebastian Vettel: “Ik ben blij voor Kimi, maar niet met mijn resultaat”

22 oktober 2018 — Sebastian Vettel was na afloop van de race zichtbaar teleurgesteld. De Duitser was tegelijkertijd echter ook blij dat teamgenoot Kimi Raikkonen kon zegevieren.


“Ik raak het beu om steeds inhaalraces te moeten rijden,” gaf een moegetergde Sebastian Vettel toe na afloop van de race. “Ik had een goede uit de bocht, geraakte naats hem, hij probeerde terug te vechten, wat uiteraard mag, en in de volgende bocht reden we zijdelings naast elkaar.”

“Ik had de binnenkant van de bocht en ben niet zeker of hij mij gezien heeft. Eenmaal we naast elkaar reden probeerde ik de wagen zo kort mogelijk de bocht in te sturen maar we maakten contact en ik spinde.”

“Ik had een iets betere positie moeten behalen maar het is denk ik wat een teleurstellende dag voor mij. Na de eerste ronde was het moeilijk om een comeback te maken.”

Vettel was ondanks zijn persoonlijke teleurstelling echter blij dat teamgenoot Kimi Raikkonen kon zegevieren.

“Ik ben blij voor het team en voor Kimi. Hij verdient meer dan wie dan ook op de grid een overwinning. Ik ben blij voor hem, maar niet met mijn resultaat,” aldus Vettel.

“Het goede nieuws is dat we dit weekend over een goede wagen beschikten, laat ons zien waar dat ons volgende week brengt.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari) op

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België